Rólunk

Társaságunkat 2006-ban alapítottuk munkavédelemi és tűzvédelemi feladatok ellátására.

Munkatársaink rendelkeznek a munka- és tűzvédelmi szaktevékenység végzésére jogosító felső- és középfokú végzettséggel, valamint közel egy évtizedes gyakorlattal.

A munkavédelemre és tűzvédelemre vonatkozó jogszabályok egyértelműen rögzítik, hogy a vállalkozásokra, munkáltatókra és a munkavállalókra milyen terhek hárulnak, melyek azok a jogok és kötelezettségek, amelyek teljesülése, illetve teljesítése elvárt mindkettejüktől.

Milyen belső szabályozó rendszert kell kialakítaniuk a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés érdekében. Hogyan előzhetik meg a károkat, illetve a személyi sérüléseket, hatósági elmarasztalásokat.

A munkáltatók felelőssége és feladata, hogy a jogszabályban meghatározott módon és időben alkalmazzon munkavédelmi és tűzvédelmi szakembert az ezzel kapcsolatos feladatok ellátására.

Tekintettel arra, hogy a kis- és középvállalkozások esetében nincs szükség teljes állású szakember alkalmazására, ezért ilyen esetben megbízási szerződés keretén belül történik a munkavégzés.

Cégünk is elsősorban ilyen esetekben nyújt teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást.

 A jövőbeni sikeres együttműködés reményében,

 

Üdvözlettel,

Pálinkás Ferenc

Fer-No Bt.

cégvezető